,

Mijn ooglidcorrectie met plasmage

Sanne de Vries deelt graag haar ervaring: “Ik geef de voorkeur aan een niet-chirurgische ingreep in plaats van het traditionele ‘snijwerk’. Volgens mij geeft dit – als het goed gebeurt – een natuurlijkere look. Ik zie eerlijk gezegd ook erg op tegen een chirurgische ingreep.

Ik ben behandeld door dr. Tatjana Water van de Puur-Water kliniek. Ik kwam eerst alleen voor een consult en zij stelde mij voor ingreep met plasmage te doen. Het afgelopen jaar was me steeds meer opgevallen dat mijn oogleden wat begonnen uit te zakken. De meeste tantes van mijn moeders kant hadden al op jonge leeftijd last van erge dunne en zakkende oogleden. Eén van hen heeft een chirurgische ooglidcorrectie laten doen, maar met een matig resultaat. Vandaar ook dat ik op zoek was naar een niet-chirurgisch alternatief.

Ik kreeg uitgelegd dat slappe huid van het ooglid niet alleen veroorzaakt hoeft te worden door veroudering. Het kan al vanaf je dertigste voorkomen door verslappend spierweefsel of veranderingen in de vetlagen van de oogleden. En dat kan weer komen door roken, teveel blootstelling aan de zon waardoor het interne weefsel vermindert.

Voor de behandeling werd een verdovende creme opgebracht en eigenlijk heb ik van de behandeling verder nauwelijks iets gevoeld. De behandeling zelf bestond uit het aanstippen van mijn oogleden. Dr. Water was er in totaal ongeveer een half uur mee bezig.

Bekijk het filmpje van mijn behandeling:

 

Na de behandeling kon ik direct naar huis, ik kreeg een anti-bacteriële creme en een cold-pack mee. Die heb je écht nodig. In het begin is het rood en aangedaan, wat later komen er korstjes op. Na een kleine week zag ik al duidelijk resultaat. Ik ben er erg tevreden mee!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *